Beeldbewerking

Al zolang ik me kan herinneren teken ik. Eindeloze tekeningetjes in de kantlijnen van schriften, stripverhalen, pentekeningen en schilderijen. Vaak wordt mijn fantasie getriggerd door een opmerking van iemand, of iets dat ik in mijn omgeving zie. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen om deze dingen uit te werken met de computer en dit heeft ertoe geleid dat we met JHT ook steeds verder zijn gegaan met beeldbewerking.

JHT verzorgt daarom ook logo’s en posters voor onder andere bedrijven, theaters en bands.

Zie ook hieronder voor het restaureren van foto’s

Foto’s restaureren

Regelmatig krijgen we de vraag of we een oude foto willen aanpassen. Soms is dit bij jubilea, waarbij men een oude foto wil gebruiken voor een vergroting, of een gedenkboekje. Ook komen mensen bij ons, vanwege het overlijden van iemand. Er blijken dan geen goede recente foto’s te zijn die kunnen worden gebruikt voor de herdenkingsdienst, kaart of liturgie.

Wij kunnen niet alleen beschadigde foto’s restaureren, maar ook foto’s vergroten en aanpassen, zodat ogenschijnlijk onbruikbare foto’s toch mooi worden.

Omdat geen foto hetzelfde is en iedere klant zijn of haar eigen wensen heeft spreken we vooraf door hoeveel tijd voor deze bewerkingen nodig is en daarop komen we een tarief overeen.