Uitvaartfotografie

De periode rondom het overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende tijd. Naast alle diepe emoties moet er – soms plotseling  – veel geregeld worden. Veel mensen ervaren dan ook dat deze periode in een soort roes aan hen voorbij trekt. Achteraf blijkt dat veel momenten als het ware verdwenen zijn. Voor veel nabestaanden kan het helpen om van deze dagen foto’s te laten maken. 

De laatste jaren wordt het steeds meer gebruikelijk om bij en rondom de uitvaart een fotograaf aanwezig te laten zijn. De foto’s kunnen u helpen om het anderen te spreken over de overledene en steun geven aan hen die niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn. 

Wij werken zo onopvallend mogelijk en zijn als een soort ‘fly on the wall’ aanwezig. Doordat we met lichtsterke lenzen werken, hoeven we niet te flitsen en onze camera’s gebruiken we zoveel mogelijk in silent mode.

Wij bieden 3 standaard pakketten, die we hieronder uiteen zetten, maar maatwerk is te allen tijde mogelijk. Wanneer u ons benadert voor een fotoreportage, hebben we altijd eerst een moment van persoonlijk contact. Dat kan op locatie of telefonisch zijn, afhankelijk van uw wensen. In dat gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden.

Pakketten:

Eenvoudig

2 – 3 uur fotografie, ± 75 bewerkte foto’s, Aangeleverd op USB stick + boekje 15 x 15 cm (20 pagina’s)
€ 300

Uitgebreid

5 – 6 uur fotografie, ± 150 bewerkte foto’s, Aangeleverd op USB stick + album 25 x 25cm (20 pagina’s)
€550

Volledig

7 – 8 uur fotografie verdeeld over meerdere dagen, ± 200 bewerkte foto’s, Aangeleverd op USB stick + album 30 x 30cm
€ 1100

Maatwerk in overleg.

Fotobewerking

U heeft een foto nodig voor op de kaart of tijdens de plechtigheid, maar deze moet aangepast worden. Ook dit kunnen wij voor u doen. Prijzen zijn afhankelijk van de benodigde hoeveelheid bewerking die nodig is.

Prijzen zijn inclusief btw en reiskosten binnen de regio Gorinchem.