Zakelijk

Uw bedrijf heeft een website, het (inter)nationale uithangbord dat in een oogopslag laat zien waarom juist uw bedrijf voor klanten aantrekkelijk is. Om die uitstraling te kunnen geven zijn goede tekst, fotografie en vormgeving essentieel.
Met JHT Fotografie hebben we ruime ervaring met bedrijfsfotografie in uiteenlopende branches. Altijd in samenspraak met u als klant zoeken we naar passende en sterke foto’s die passen bij de uitstraling van uw bedrijf en haar producten. We werken daarbij efficiënt, waarbij we zoveel als mogelijk de ‘fly on the wall’ zijn, zodat u en uw bedrijf ongehinderd door kunt met de dagelijkse activiteiten.

Klink hier voor meer informatie

Heeft u interesse? Mail naar jhtfotografie@gmail.com voor een vrijblijvende afspraak.

Voor informatie over zakelijke portretten en productfotografie: klik hier

Zakelijke portretten maken wij liefst op locatie, dus in uw eigen bedrijf, tenzij er dringende redenen zijn om hiervan af te wijken.
De kosten van een zakelijke fotoshoot zijn onder andere afhankelijk van het aantal medewerkers dat gefotografeerd wordt en van het aantal momenten dat de opstelling voor de fotografie gewijzigd dient te worden. Denk hierbij aan groepsfoto’s, verschillende fotolocaties voor de verschillende afdelingen etc.

Productfotografie kan zowel op locatie, als in onze studio verzorgd worden. Dit is per product(groep) bespreekbaar.